Založ si blog

Kým pôjdete voliť prečítajte si toto! ! !

SaSka len veľmi ťažko obháji kandidáta, ktorý sa v očiach bežného Bratislavčana degradoval nielen ako politik, ale predovšetkým ako človek. Ale uveďme si konkrétne príklady. Ján Hrčka, ktorý manažoval karloveský miestny úrad, sa snažil šetriť skutočne neobvyklým spôsobom. Večer po pracovnej dobe sťahoval kúrenie na nulu a úradníci po príchode do práce  museli celé dopoludnie drkotať zubami v nevyhriatych miestnostiach. Samozrejme fyzika nepustí a opätovne vyhriať miestnosť stálo omnoho viac, ako keby sa priestor temperoval. Nevyskúšaš, nevieš.

A poďme ďalej. V amoku, pri nevydarenej poslaneckej aktivite, sa neštítil sácať riaditeľku kancelárie primátora a násilím sa dobíjať do primátorových priestorov napriek tomu, že ho primátor dôrazne vyzval, aby ich opustil. Fyzické násilie je mu zrejme blízke, lebo to nebol jediný prípad, kedy nezvládol svoje emócie. Zatiaľ mu to prechádza viacmenej v tichosti. Dokedy však budeme ochotní takéto niečo tolerovať? Dokedy bude pán poslanec skúšať kam až môže zájsť? Poviem vám, dovtedy, kým mu to my dovolíme. Kým bude mať naše hlasy vo voľbách prečíta to ako náš súhlas s jeho konaním a správaním. Nevyskúšaš, nevieš. 

A poďme ešte ďalej. Pán Transparentný ešte ako prednosta na karloveskom miestnom úrade tri roky dozadu zamestnával svojich kamarátov, aktivistov aj známych bez toho, aby prešli riadnym výberovým konaním ako si to vyžaduje zákon. Je pochopiteľné, že chcete pomôcť svojim podporovateľom, ale aspoň zachovať odbornosť by sa patrilo. Však miestne úrady sú prvou inštitúciou, na ktorú sa obyvateľ obracia a očakáva profesionálny prístup a odborné znalosti. Nominácie prednostu však nikto nespochybnil. Nevyskúšaš, nevieš.

A na záver už len v krátkosti spomeniem nejaké „drobnosti“. K zákazkám na starostlivosť o verejné priestranstvá sa dostal jeho dobrý kamarát. O vydieračských metódach či protizákonnom nahrávaní si rozhovorov, ktorého je tento človek schopný, sa už ani nejdem rozpisovať, niektorí poslanci o tom našťastie prehovorili aj verejne. A o tom, že  sa na súde snažil napadnúť cenu za predaj chodníkov a pozemkov v okolí Technopolu, sa asi netreba bližšie rozpisovať. Nevyskúšaš, nevieš.

Dokedy chceme byť k takýmto ľuďom benevolentní a dokonca im dať do rúk osud nášho mesta?

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1528x
Priemerná čítanosť článkov: 1528x

Autor blogu

Kategórie

Archív